top of page
קורס איכות ובטיחות מזון לממונה בטיחות
מטרות הקורס
הלימודים בקורס נועדו להקנות ידע מקצועי מקיף לגבי השלכות המזון על הבריאות, בטיחות המזון ובריאות הסועד כאחד. היכרות עם שיטות אבחון, דרכי מניעה ואופני פעולה לשמירה על בטיחות וגיהות במטבח.
קהל יעד
-
ממונים על הבטיחות בעבודה
-
מנהלי אחזקה / מנהלי ייצור / מנהלי משמרת במפעלי מזון, חברות הסעדה, מסעדות, מלונות
-
בעלי תפקידים אשר הנושא רלוונטים לתחום עיסוקם
-
צוות איכות בארגון
נושאי לימוד
-
גורמי סיכון לבטיחות במזון, תהליך ניהול סיכונים
GMP - הכרת דרישות התקן וחלקיו -
עקרונות ומושגים באיכות ובטיחות מזון
-
ISO 22000 - הכרת דרישות התקן וחלקיו
-
HACCP - הכרת מושגי יסוד, מטרות ואופן פעולה
-
בעלי תפקידים שונים במפעל לייצור מזון
-
זיהוי אופני כשל בעזרת מודל FMEA והקשר לתקן HACCP בקווי הייצור
-
מבדק לזיהוי כשלים באיכות ובטיחות מזון
-
בטיחות מע' תומכות
עלות
1,350 ₪ למשתתף יחיד, לא כולל מע"מ
דרישות חובה
80% נוכחות
עמידה בהצלחה בפרויקט/בחינה (ציון 70 ומעלה)
_____
הקורס כולל
חומרי לימוד
כיבוד קל
שתיה קרה וחמה
ארוחת צהריים
מכללת מומנתקן שומרת לעצמה את הזכות לדחות/לשנות מועד קורס מכל סיבה שהיא
* הקורסים וימי עיון יתקיימו תחת ההנחיות והמגבלות של משרד הבריאות והתו הסגול ובהתאם גם צפויים להיות שינויים בלי הודעה מוקדמת.
או התקשרו 03-9625552
bottom of page